Το boho νυφικό που επέλεξε η Αρετή Θεοχαρίδη για τον θρησκευτικό γάμο της με τον Σάββα Πούμπουρα

Φωτογραφίες και video από την όμορφη τελετή και τη δεξίωση στις Σπέτσες.
Τον θρησκευτικό τους γάμο τέλεσαν εχθές ο Σάββας Πούμπουρας και η σύντροφός του, Αρετή Θεοχαρίδη.
Το απόγευμα του Σαββάτου, 10 Ιουλίου, το ζευγάρι μαζί με μερικούς αγαπημένους φίλους του βρέθηκε στις Σπέτσες, όπου πέρα από την γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε και η βάπτιση της κόρης τους Κύνθιας, που μετρά 1,5 χρόνο ζωής.
Ο Σάββας και η Αρετή είναι παντρεμένοι με πολιτικό γάμο εδώ και τέσσερα χρόνια και είχαν αποφασίσει να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο, πέρυσι, αλλά ο κορωνοϊός τους άλλαξε τα σχέδια. Έτσι φέτος, τέλεσαν δύο μυστήρια μαζί και μοιράστηκαν τη χαρά τους με δικούς τους ανθρώπους, αλλά και τους ακολούθους τους στο Instagram.
Λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα του Σαββάτου, η αγαπημένη οικογένεια έφτασε στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στις Σπέτσες, όπου πραγματοποιήθηκαν τα δύο μυστήρια και έλαμπε από ευτυχία!

Η Αρετή Θεοχαρίδη έλαμπε μέσα στο boho style νυφικό της και είχε τα μαλλιά της πιασμένα μισά μισά σε χαλαρές μπούκλες, όπως αρμόζει σε έναν γάμο στην παραλία. Σε ρομαντική ίσια γραμμή το νυφικό είχε ανοιχτή πλάτη και ζώνη στη μέση, ενώ το ο συνδύασε με flat παπούτσια και χρυσά στολίδια, τα οποία αναδείκνυαν τη μαυρισμένη επιδερμίδα της.

Τα χρώματα του στολισμού κινήθηκαν σε ρομαντικές αποχρώσεις, όπως ακριβώς και η ανθοδέσμη, αλλά και τα ανθάκια που στόλισαν τα μαλλιά μαμάς και κόρης.
Το ζευγάρι, όπως και οι καλεσμένοι του, δεν σταμάτησαν να μοιράζονται φωτογραφίες και video στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την όμορφη βραδιά.
Ισμήνη Νταφοπούλου, Μαρία Λουίζα Βούρου και Έλενα Γαλιφά, ήταν λίγες από τους καλεσμένους που μοιράστηκαν τη χαρά των φίλων τους και εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους, οι οποίες ταίριαζαν άψογα σε έναν καλοκαιρινό γάμο.

As seen on